Fırın ısıtmıyor

Fırın ısıtmıyor

Fırınınız kullanım sırasında bazı beklenmedik davranışlar sergileyebilir ve ortaya çıkan sorunlar ürününüzden tam olarak faydalanmanızı engelleyebilir.

Yardım mı gerekli?

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Fırınınıza elektrik gelmiyor olabilir. Öncelikle fırına elektrik gelip gelmediğini kontrol edin.

Fırınınız saatli model ise saatini ayarlayın.

Kullanım kılavuzunda pişireceğiniz yiyeceğe uygun olarak belirtilen süre, raf konumu ve yemeğimize uygun program ve sıcaklıkta pişirme yapmayı deneyiniz.

Pişirme esnasında fırın kapağını sık açıp kapamamaya dikkat edin.

Pişireceğiniz yiyeceğin iç kısımdaki sıvı miktarı (su, süt, yoğurt vb.) fazla olabilir. Tarifi tekrar gözden geçirin. Bir sonraki pişirmede sıvı miktarını az tutun. Yiyecek miktarı yani kalınlık artacaksa sıcaklığı bir miktar düşürüp, süreyi uzatın. Yiyeceğin iç kısmına pişecek zaman verin. 


Fırının saat ayarını nasıl yapabilirim?

Aşağıdaki seçeneklerden sizin fırınınıza en çok benzer görünümü olanını belirleyerek size uygun adımları gerçekleştirebilirsiniz.

Artı (+) ve eksi (-) tuşları saatin sağında ise;

Fırını çalıştırın. Yan taraftaki "+" veya "-" tuşlarına dokunarak günün saatini ayarlayın. Saat ayarını yaptıktan sonra 4 saniye bekleyin. Saat sembolü söner ve günün saati ayarlanır.

Fırın saat ayarı

User-added image

Fırının üzerinde çevirmeli düğme olmayıp saatin altında tuşlar bulunuyorsa;

Fırını çalıştırın. Ekranda "00:00" belirir ve saat sembolü yanıp söner. Aşağı/yukarı ok işareti olan tuşlara basarak günün saatini ayarlayın. Sağdan ikinci saat sembolü olan tuşa dokunup ayarı onaylayın.

Fırın saat ayarı

User-added image

Artı (+) ve eksi (-) tuşları saatin alt kısmında ise;

Fırını çalıştırın. Bir elinizle "Timer" yazan çan sembolü ve kaynayan tencere sembolü olan tuşlara aynı anda basarken diğer elinizle "-", "+" tuşularına basarak günün saatini ayarlayın.

Fırın saat ayarı

User-added image
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.