Fırın alarm sesi durmuyor

Fırın alarm sesi durmuyor

Öncelik fırının üzerindeki herhangi bir tuşa dokunduğunuzda ses devam ediyor mu kontrol edin. Devam ediyorsa fırını kapalı konuma getirip fişine ulaşabiliyorsanız çıkartınız. Ulaşamıyorsanız sigortadan kapatıp birkaç dakika bekleyin. Yeniden elektrik verildiğinde ses duyuyor musunuz kontrol edin.

Yardım mı gerekli?

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu


Saatin ayarlanması

Alarm sesi devam ediyorsa ilk kullanımda veya elektrik kesintisi sonrasında saat ayarı yapmanız gerekmektedir.

Artı (+) ve eksi (-) tuşları saatin sağındaysa

Fırına ilk elektrik verildiğinde saat sembolü yanıp söner. "+" ve "-" tuşlarına dokunarak günün saatini ayarlayın. Saat ayarını yaptıktan sonra 4 saniye bekleyin. Saat sembolü söner ve saat ayarlanır. Pişireceğiniz yiyeceğe uygun sıcaklık ve programı seçip çalıştırmayı deneyin.

Saatin altında tuşlar bulunuyorsa

Fırını çalışır konuma getirin. Ekranda "00.00" belirir ve saat sembolü yanıp söner. Aşağı/yukarı ok işareti olan tuşlara basarak günün saatini ayarlayın. Onay tuşa dokunup ayarı onaylayınız.

Saat ayarı sonrası alarm ayarını bir dakika gibi bir süreye ayarlanıp sesin kesilip kesilmediğine bakılmalı. Ses kesilmiyorsa arıza kaydı için müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçin. Ses kesildiyse, süre bitiminde alarm çaldığında alarmın kapatılıp katılamadığına bakılmalı. Alarm kapatılamıyorsa arıza kaydı için müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçin.


Alarmın ayarlanması

Artı (+) ve eksi (-) tuşları saatin sağındaysa

Saat sembolüne dokunup çan sembolünü etkinleştirin. Artı ve eksi tuşlarını kullanarak alarmı 1 dakikalığına ayarlayın. Süre bitiminde alarmı kapatmak için herhangi bir tuşa dokunarak alarmı kapatın.

Alarmı iptal etmek için saat sembolüne dokunup çan sembolünü etkinleştirin. Eksi tuşunu kullanarak alarmı 00:00'a getirin. Alarm iptal olur.

Saatin altındaki tuşlarda çan görseli bulunuyorsa

Çan tuşuna dokunun. Ekranda çan sembolü yanıp söner. Aşağı/yukarı tuşlarına dokunarak süreyi ayarlayın ve çan tuşuna basarak ayarı onaylayın. Alarm süresi ayarlandıktan sonra çan sembolü yanık kalır. Alarm süresi dolduktan sonra çam sembolü yanıp sönmeye başlar ve alarm sesi duyulur. Herhangi bir düğmeye basarak alarmı durdurabilirsiniz.

Alarmı iptal etmek isterseniz çan tuşuna dokunun. Ekranda çan sembolü yanıp söner. Aşağı tuşuna dokunarak süreyi 00:00'a getirin. Çan tuşuna dokunarak ayarı onaylayın. Alarm iptal olur çan sembolü ekranda kaybolur.

Saatin altındaki tuşlarda çan görseli bulunmuyorsa

Tuşlarda çan resmi yoksa saat sembolüne dokunup çan sembolünü etkinleştirin. Aşağı/yukarı tuşlarını kullanarak alarmı 1 dakikalığına ayarlayın. Süre bitiminde alarmı kapatmak için herhangi bir tuşa dokunarak alarmı kapatın.

Alarmı iptal etmek isterseniz saat sembolüne dokunup çan sembolünü etkinleştirin. Aşağı tuşunu kullanarak alarmı 00:00'a getirin. Onay tuşuna dokunarak onaylayın. Alarm iptal olur.

User-added image
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.